
Policy: Interpretation of Rule 3.4 Regarding Remote CE 
 

The Board interprets the 10-hour limitation on online continuing 
education, as established in Rule 3.4, to apply only to asynchronous, 
enduring, online continuing education courses and home study.  
Licensees may complete all 40 hours of continuing education via 
synchronous, interactive, distance-learning course work. 
 


